Succesverhalen spreken het meest tot de verbeelding.

*Resultaten  kunnen niet worden gegarandeerd en zijn altijd afhankelijk per persoon en afhankelijk van je inzet. Verandering vraagt inzet. Als jij die inzet hebt zorgen wij voor de juiste ondersteuning.

Succesverhaal Sylvia: 18 kg lichter

Deze keer horen we het succesverhaal van Sylvia, ze vertelt hoe ze 18 kilo is afgevallen en hoe ze het jaar 2015 heeft ervaren!  Een enorm mooi voorbeeld van langdurige leefstijlverandering. 

Lees hier verder…

Succesverhaal Janneke: 15 kg lichter

Deze keer horen we het succesverhaal van Janneke, ze vertelt hoe ze 15 kilo is afgevallen en hoe ze het jaar 2016 heeft ervaren!  Een enorm mooi voorbeeld van langdurige leefstijlverandering. 

Lees hier verder…

Succesverhaal Marion: 30 kg lichter

Deze keer horen we het verhaal van Marion, ze vertelt hoe ze 30 kilo is afgevallen en hoe ze het jaar 2015 en 2016 heeft ervaren!  Een enorm mooi voorbeeld van langdurige leefstijlverandering. 

Lees hier verder…

Succesverhaal Sarah: 32 kg lichter!

In februari 2015 nam Sarah deel aan een week Basic Bootcamp bij The BootClub en zij heeft haar hele leefstijl volledig omgegooid. Inmiddels is zij vele kilo’s kwijt. Lees hier hoe zij het heeft aangepakt en hoe fantastisch haar resultaten zijn.

Lees snel verder…

Succesverhaal Miranda: 25 kg lichter

In de zomer van 2015 is Miranda bij ons met een Bootcamp gestart. Ze is een kleine 9 maanden later 25 kg lichter en rent 10km hard. Haar leven is volledig veranderd. Lees hier haar fantastische verhaal boordevol wijze lessen en tips.

Lees snel verder