Slaapapneu de Baas: van 120 Ademstoppingen naar 40.

Ondernemer Mehmet slaapt weer.

Deelnemers van The BootClub vertellen in “het succesverhaal van” over hun ervaringen en hun prachtige resultaten. Op de Bootcamp zien we veel verschillende deelnemers, vrouwen en mannen, van alle leeftijden en met veel of weinig overgewicht.

Dit is het verhaal van Mehmet. Hij is een familieman, een ondernemer en hij kan tegenwoordig weer hele nachten doorslapen. Zijn slaapapneu is een stuk minder geworden door te sporten en zijn eetpatroon aan te passen. Hij heeft de smaak goed te pakken gekregen.

Naam: Mehmet (39 jaar)

Beroep: Ondernemer

Pakket: Basic Bootcamp

Resultaat:

  • Heeft meer lucht
  • Voelt zich fitter, is minder moe
  • Durf weer tussen de mensen te komen
  • Merkt dat hij verandert

“Ik heb 9 uur geslapen, achter elkaar! Dat is echt een tijd geleden voor me.”

Mehmet ontdekte dat hij slaapapneu had doordat zijn vrouw ‘s nachts merkte dat hij niet meer ademde. “ Ik werd wakker van een droge keel en dan stikte ik gewoon. Ik moest dan heel snel water hebben”. De slaapapneu begon zijn dagelijkse leven te beïnvloeden. Hij was enorm moe en had geen zin meer had in dingen. “Je wordt er niet goed van. Je slaapt gewoon niet”. ‘s Nachts moest hij ook slapen met een slaapapneu apparaat. Dit apparaat had hij bij zich toen hij de eerste keer bij ons op Bootcamp kwam.

En die eerste keer was hij best wel sceptisch. “Ik dacht, ga ik hier echt afvallen? Ga ik me beter voelen? Tot het laatste moment heb ik eraan getwijfeld”. Hij vond vooral de eerste paar dagen zwaar. “Want ik moest eraan wennen weet je wel, aan actief bezig zijn”. Zijn harde werken werd goed beloond. Niet alleen was hij in de Bootcamp week afgevallen, hij merkte ook dat hij meer lucht had.

“Ik merk dat ik verander”

Bij de metingen van 6-7 jaar geleden had Mehmet nog 120 ademstoppingen per uur. “Sinds ik bij jullie terecht ben gekomen is het veel minder. Het is nu 40”. Een fantastisch resultaat! Hij slaapt nu ook met een ander, minder heftig apparaat. Doordat hij meer slaapt voelt hij zich veel fitter. Hij durft meer tussen de mensen te komen en is weer veel actiever en ondernemender.

De Bootcamp was waar het begon, maar Mehmet heeft er zelf voor geknokt zijn leven om te gooien. Het ging alleen maar beter toen hij alles van de Bootcamp thuis toepaste. Hij zegt: “Jullie hebben me eigenlijk handvatten gegeven op elk gebied over leefstijl”. En het sporten gaat hem sindsdien ook beter af. “Vroeger ging ik er 10 minuten op en zei ik ‘ik ben moe’. En nu zet ik door”. Maar het is niet alleen het sporten, hij is ook anders gaan eten. Vroeger had hij geen grenzen. Tegenwoordig let hij echt op wat hij eet. Hij wil die persoon van vroeger niet meer zijn.

“Ik heb echt heel veel geld besteed aan al die gekke manieren om af te vallen. Maar geen resultaat. Ik heb het nu eindelijk gevonden”.

Wat Mehmet met de Bootcamp bereikt heeft is geweldig! Hij voelt zich fitter, slaapt beter en heeft zijn leven omgegooid. In de Basic Bootcamp gaan we er met een groep lekker tegen aan. Het is een week gevuld met sporten en goede tips. Je kunt deze week uitbreiden met workshops. De keuze is aan jou. Wil je voor de langetermijn gedragsverandering en begeleiding, dan is de Lifestyle Change Bootcamp voor jou. Dit is een langdurige samenwerking waar we samen jouw leefstijl omgooien.

Dankjewel Mehmet, dat je jouw succesverhaal met ons wilde delen.

Guest

Guest

Guest

Latest posts by Guest (see all)