Over The BootClub

Met het leefstijlprogramma waarbij je fitter kan worden en kan afvallen met een Bootcamp levert The BootClub als eerste aanbieder in Nederland een kwalitatief hoogwaardig lifestyle change programma. The BootClub begeleidt deelnemers naar een nieuwe andere leefstijl. Dit programma wordt herkend aan de buitengewone resultaten, de diepgaande kennis van onze drie pijlers en de uitstekende service die cliënten kunnen verwachten. De cliënt blijft altijd centraal staan in de aanpak van The BootClub. Met ons netwerk binnen de Koninklijke Landmacht kunnen wij altijd garanderen dat we de beste Bootcamps leveren met een militaire touch.

Missie

Vanuit de overtuiging dat iedereen die dat ècht wil, kan veranderen, zo veel mogelijk mensen met een intensief on & off Camp programma begeleiden naar een gezonde leefstijl. Dit doen we op basis van de drie pijlers Mindset, Food en Sports waarbij we rekening houden met  ‘people, planet & profit’.

7 Principes

The BootClub handelt vanuit een zevental basisprincipes die door onze programma’s heen zijn verweven.

1. Acceptatie van de huidige situatie en van daaruit handelen.

2. Je draagt zelf verantwoordelijkheid over je leven, wij ondersteunen.

3. Discretie en vertrouwelijkheid zijn voor ons kernwaarden.

4. Groei en verandering zijn een leerproces.

5. Bewustwording dat geluk in elk moment ligt.

6. Verandering vraagt een open instelling.

7. Alles wat aandacht krijgt, groeit.

Achtergrond

The BootClub bestaat uit een team van professionals die bij elkaar zijn gekomen op initiatief van ex-landmachtofficier Sjoerd de Bruijn.
Lees hier meer over het team van The BootClub.